Over Expobull

Expobull is uw adviesbureau op het gebied van beurzen, events en projectvloeren.

Vanaf begin jaren 80 is Peter van Os actief in de wereld van beurzen, evenementen en verkoop van vloerbedekkingen. In 1992 heeft Peter zijn vader Gerard van Os sr. opgevolgd bij Van Os-Sonnevelt en in samenwerking met de Belgische afdeling de gehele Benelux bedient. Met het besluit in 2006 om de Nederlandse tak van Van Os-Sonnevelt te staken, heeft Peter zijn toekomst voortgezet in Expobull.

Met de opgedane ervaring en kennis van de markt is Expobull in medio 2007 leven ingeblazen en adviseert zij vele opdrachtgevers op het gebied van beurzen en evenementen. Als adviesbureau komt het specialisme van Peter meer tot zijn recht en staat hij in direct contact met de opdrachtgevers. ‘In plaats van het verhuren van meubilair en vloerbedekking verhuur ik nu mijzelf als expert voor advies, floor- en eventmanagement. Met de goede naam die is opgebouwd met Van Os-Sonnevelt  ben ik geen vreemde in deze fantastische bedrijfstak, waarin iedereen elkaar kent en vertrouwen de basis is voor samenwerking’.

Naast de beurzen en evenementsector is Expobull ook zichtbaar meer aanwezig op de markt voor projectvloeren. Voor het gehele aanbestedingsproces van uw projectvloer adviseert Expobull u op het gebied van demontage, aanschaf, montage en garantie. In samenwerking met opdrachtgevers, leveranciers en architecten worden prachtige projecten gerealiseerd. Door een compleet pakket aan te bieden is uw projectvloer in juiste handen.

Sinds 1 maart 2020 is zoon Rick van Os in het bedrijf gestapt. Als zoon van Peter is Rick opgegroeid in het bedrijf en loopt al diverse jaren zeer regelmatig mee. Rick is bekend met de prettige samenwerkingen tussen alle betrokkenen en is bekend met alle beurslocaties, van de meeste organisatiebureaus en de belangrijkste toeleveranciers in Nederland en België. Met deze samenwerking wordt de expertise en kwaliteit op het gebied van beurzen, evenementen en ook projectvloeren en tevens de toekomst van Expobull gewaarborgd.

 

Peter en Rick van Os - Expobull