Wat merken beurzen van terreurdreiging? 

 

Uw Rentitredacteur heeft Peter van Os aan de telefoon terwijl laatstgenoemde onderweg is vanaf Brussels Expo naar zijn thuisbasis. Hij komt al vele jaren met grote regelmaat op het beursterrein van de Belgische hoofdstad en Peter was daar vandaag, enkele weken na de aanslagen in Parijs, dus ook. Brussel ligt onder een vergrootglas van politie en opsporingsdiensten nadat bleek dat de plegers van de terreurdaden uit de Brusselse deelgemeente Sint-Jans-Molenbeek komen.
Vandaag zag ik twee busjes met militairen rijden, maar dat was eigenlijk het enige merkbare, vertelt Peter. Natuurlijk zal...

Vinyl met print ook mogelijk

Vinyl met print ook mogelijk 

 

Van Maaspoort Sports & Events kregen wij de volgende vraag; Wij hebben een event waar wij ook een atletiekbaan nodig hebben, kunnen jullie dat regelen? Na overleg is het resultaat 30 x3 m vinyl geprint. Klant, Manpower Group, super tevreden. Mede hierdoor kan Maaspoort Sports & Events terug kijken op een geslaagd event.

Gastsprekers op beurzen

Gastsprekers op beurzen 

 

Dragen gastsprekers bij aan de kwaliteit van beurzen?

Het uitnodigen van sprekers door beurs- en tentoonstellingsorganisatoren, om tijdens de beursperiode lezingen te geven voor de beursbezoekers, is een tendens die jaren geleden overgewaaid is uit de Verenigde Staten, start Peter zijn visie.
We zien vooral bij vakbeurzen dat de organisatoren symposia aan een beurs koppelen. Het is natuurlijk een uitermate geschikte plek om kennisoverdracht tussen branchegenoten te laten plaatsvinden. Het geeft een beurs meer inhoud en dat is natuurlijk een aantrekkelijk gegeven voor de...

Expotiles

Expotiles 

 

Sinds enige jaren is Expobull de officiele leverancier voor beurzen en evenementen van Expotiles. De tapijttegels van Expotiles zijn uitstekend geschikt voor beurzen en evenementen. Standaard leverbaar in 12 kleuren in de maten 50x50 cm en 1x1m. Ook kunnen wij stapelbare containerbakken leveren waarin de Expotiles in vervoerd en opgeslagen kunnen worden. Door met deze containerbakken te werken, heeft u ook geen stellage nodig. Voor meer informatie : info@expotiles.nl of www.expotiles.nl

 

 

Logistieke problemen bij beurzen? 

 

“Voor de opbouw van een beurs, worden vaak drie dagen gepland,”stelt Peter vast. “Die tijd is vaak hard nodig. Het opbouwen van grote stands, soms met verdiepingen en ingewikkelde constructies, het leggen van laminaatvloeren, het aansluiten van verlichting en beeldschermen, het inrichten met meubilair en uiteindelijk het plaatsen van de producten die tentoongesteld moeten worden, vergt nu eenmaal veel tijd. Er wordt dus in de regel erg hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben voor de opening van de tentoonstelling.
Exposanten met weinig ervaring komen vaak zonder eigen...

De zomervakantie voorbij.

De zomervakantie voorbij. 

 

De zomervakantie is weer voorbij, maar Expobull heeft niet stilgezeten.

Zo hebben wij o.a. een kantoor in Maastricht, showroom in Haaksbergen en kantoren van een transportbedrijf in Gent (B) mogen inrichten met tapijttegels.

Tevens hebben wij ons steentje bijgedragen aan verschillende evenementen.

Nu zijn wij de laatste voorbereidingen aan het doen voor de opbouw van Bourgondisch 's-Hertogenbosch, die volgende week voor de 29ste keer plaatsvind. Sfeer impressie van dit prachtige evenement ziet u volgende week tijdens het evenement, 11 t/m 13 september.